Oglas
· · Komentari: 0

Aleksandra Prijović "zapalila" Arenu na koncertu "Leksingtona": "Imam veću tremu nego za svoj koncert" (FOTO)

Grupa "Leksington" sinoć je, povodom Dana žena, održala koncert u Štark Areni u Beogradu.

1709970878_c538bff4bf005b34c699f1045faeac54330cbcff.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Specijalni gost večeri bila je mlada pevačica, Aleksandra Prijović, koja je i sama pevala na istom mestu pre nekoliko meseci, a od tada su njeni uspesi samo nastavili da se nižu.

Aleksandra se za ovu priliku odlučila za minimalizam. Obukla je kožnu maslinastozelenu haljinu, koja prati liniju tela i seže do članaka, a svemu je dodala manju, elegantnu tašnu, i crne sandale.

Foto: Ata Images

U toku koncerta se Bojanu Vaskoviću pridružila na bini, na veliko oduševljenje publike u Areni. Kako je rekla, imala je veću tremu nego za svoje koncerte.

- Dobro veče, Beograde. Verujte mi da imam veću tremu nego za svoj koncert - rekla je pevačica.

Aleksandra i Bojan su otpevali duetsku numeru, a onda je ona "zapalila" arenu najvećim hitom sa poslednjeg albuma, "Dam, dam, dam".

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas