Oglas
· · Komentari: 0

Princ Hari dolazi u Evropu, ali da li će posetiti kraljicu Elizabetu? Evo zbog čega će vojvoda biti tako blizu porodice

Prošlo je skoro godinu dana otkako je princ Hari poslednji put kročio na tlo Velike Britanije

1649860601_93b83981caf8bc93ed494fd34dc1791b2f4ea5b8.jpg
Foto: profimedia
Oglas

NJegova poslednja poseta Engleskoj bila je u julu na otkrivanju spomen statue princeze Dajane. Međutim, Hari će biti veoma blizu Velikoj Britaniji kada ove nedelje bude prisustvovao Invictus igrama u Holandiji. Mnogi se pitaju da li će princ  iskoristiti priliku da iz Holandije ode i u Veliku Britaniju.

Hari je želeo da poseti domovinu sa suprugom Megan Markl i njihovo dvoje dece, Arčijem i Lilibet, ali ga je nedostatak bezbednosti sprečio da prisustvuje službi upriličenoj za njegovog dedu, princa Filipa u martu, iako je njegov portparol rekao da se Hari veoma nada da će uskoro moći da poseti kraljicu, prenosi Hello.

Pročitajte još: Dženifer Lopez DETALJNO OPISALA kako ju je zaprosio Ben Aflek: "Uopšte nije bilo otmeno, ali najromantičnije ikada" (FOTO)

Kraljia Elizabeta u četvrtak, 21. aprila, puni 96 godina što se poklapa sa Harijevim dolaskom u Evropu.

Hariju će se na putovanju pridružiti i njegova supruga Megan, koja će prisustvovati prvih nekoliko dana Igara koje počinju u subotu.  Vojvoda je pokrenuo Invictus Games 2014. kako bi pomogao rehabilitaciji povređenih ili bolesnih vojnih lica i veterana iz celog sveta, dajući im izazov da se takmiče u sportskim događajima sličnim Paraolimpijskim igrama.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUK



 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas