· · Komentari: 0

Princ Hari i Megan Markl na novoj zvaničnoj fotografiji nakon što je palata objavila portret porodice bez njih (FOTO)

Princ Hari i Megan Markl fotografisani su kako se drže za ruke na zvaničnom portretu neposredno pre smrti kraljice Elizabete

1664872983_c3af184e6f6ab88daa30277226c1d4c5c43998d7.jpg
Foto: Profimedia

Samo dva dana nakon što je palata podelila novi portret kraljevske porodice, fotograf Misan Hariman je podelio fotogafiju vojvode i vojvotkinje od Saseksa kako stoje jedno do drugoga i drže se za ruke.

Hari (38) nosi je crno odelo i kravatu dok pored njega stoji Megan Markl (41) i izgleda šik u crvenim pantalonama i crvenoj bluzi.

Pročitajte još: Vratila se Benu Afleku čim je raskinula veridbu: Aleks Rodrigez progovorio o Dženifer Lopez

Suseksi su prisustvovali samitu, koji je održan u Mančesteru, u Engleskoj, 5. septembra kada je i nastala fotografija, a niko nije mogao ni da očekuje događaje koji su usledili.

NJihovo putovanje je prekinuto kada je Bakingemska palata 8. septembra objavila da je zdravlje kraljice loše. Umrla je nekoliko sati kasnije, a Hari nije stigao na vreme da se oprosti.

Nove fotografije para koji je istupio iz zvaničnih dužnosti palate stižu samo dva dana nakon što je objavljena prva zajednička fotografija, kralja Čarlsa, kraljice Kamile i Vilijama i Kejt, nakon smrti kraljice Elizabete, a na kojoj se ne nalaze Hari i Megan kao deo kraljevske porodice.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.