Oglas
· · Komentari: 0

Princ Vilijam sam na dodeli BAFTA nagrada: Otkrio koji film mu se najviše dopada, a "Barbi" nije gledao

Princ od Velsa izvinio se u ime svoje supruge princeze Kejt nakon što je bila prinuđena da propusti dodelu BAFTA nagrada iz zdravstvenih razloga.

1708338877_profimedia-0848232350.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Vilijam, koji je predsednik BAFTA nagrada, na ceremoniju dodele nagrada u nedelju uveče stigao je sam, a rekao je rukovodiocima da je Kejt žao što nije prisustvovala, rekavši: „Ona voli BAFTA“, prenosi britanski Hello.

Budući kralj je takođe rekao da nije gledao svih 38 dugometražnih filmova koji su nominovani na dodeli nagrada.

- Napraviću svoju listu večeras - rekao je Vilijam mislivši na filmove koje nije stigao da odgleda sa suprugom Kejt koja se još uvek oporavlja nakon operacije abdomena.

S obzirom na zdravlje njegove supruge, kao i nedavnu dijagnozu raka kralja Čarlsa, Vilijamovo prisustvo na dodeli BAFTA nagarda bilo je neizvesno i Kensingtonska palata je objavila tek u petak da će princ prisustvovati.

Princ je predsednik ove dobrotvorne organizacije od 2010. godine, a rekao je i izvršnoj direktorki Bi-Bi-Sija Šarlot Mur da je „veliki obožavalac Kristofera Nolana” i da će biti „zadovoljan” ako Nolanov film "Openhajmer" dobije nagradu. Rekao je da mu se dopao blokbaster o ocu nuklearne bombe, te da tek treba da gleda "Barbi".

Podsetimo, Kejt Midlton se još uvek oporavlja u njihovoj kući u Vindzoru i ne očekuje se da će se vratiti javnim dužnostima do posle Uskrsa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas