Oglas
· · Komentari: 0
FITNES

Slavna manekenka SMRŠALA 30 KILOGRAMA i sada sa 45 godina ima NAJSAVREŠNIJU FIGURU na svetu

Manekenka i fitnes guru Dženifer Nikol Li smršala je čak 30 kilograma

1609141173_fitnes-trener.png
Foto: Printskrin / instagram / jennifernicolelee
Oglas

Dženifer zaista izgleda zanosno, posebno ako uzmemo u obzir da ima 45 godina, ali i da je nekada kuburila sa čak 30 kilograma viška!

Naime, brojka na vagi atraktivne plavuše posle drugog porođaja pokazivala je preko 90, a kaže da je rešila da promeni nešto kada se umorila od toga da se oseća loše jer je gojazna i nikada nema energije.

Pročitajte još: U TOPLINI DOMA: Katolički Božić je prošao, a ovako su ga svetske zvezde dočekale (FOTO)

- Morala sam da odustanem do želje da skinem kilogram preko noći i raskrstim sa svim izgovorima kao što su "Nemam dovoljno vremena" ili "Skupo je hraniti se zdravo". Najteže mi je bilo da dam sebi vremena, jer sam htela da odmah vidim rezultate - rekla je svojevremeno Dženifer.

- Zaklela sam se da ću da naučim sve što je moguće o tome kako ozbiljni sportisti i fitnes modeli jedu i treniraju -dodala je ova instruktorka, a danas vidimo da joj je to i te kako pošlo za rukom.

Ona je, takođe, za sve njene pratioce na Instagram nalogu imala prazničnu poruku:

- Vidite da sam životni trener i sa blizu 20 godina iskustva naučila sam da telo ne laže! Neko može reći da vežba i zdravo se hrani, ali mi znamo da postupci govore više od reči! Stoga sam ovde da vam dam ne samo srećnu prazničnu poruku o zdravlju i sreći, već ljubazan podsetnik da se ophodite sa ljubavlju prema sebi i samopoštovanjem, i da darujete sebi najbolje poklone ikad - poklon koji neprestano daje kondicija, vežbanje, detoksikacije, velnes i živahna, zdrava ishrana! Budi sebi najbolji prijatelj! Veruj u sebe! Nikada ne spuštajte svoje standarde! Sada dok završavamo 2020. godinu i uživamo u sezoni praznika sa prijateljima i porodicom, ne zaboravite da se pripremite za uspeh!

Pročitajte još: "I mi imamo svoje bubice"... Vesna i Đole Đogani otkrili oko čega se raspravljaju i ko je veća svađalica

Kada je liniju doterala u red ona je pozirala na čak 40 naslovnica različitih časopisa, a proglašena je i za Misa bikinija u Americi. Pored toga objavila je i nekoliko knjiga o ishrani i vežbanju, a pokrenula je i svoju liniju kupaćih kostima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas