Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ФИТНЕС

Славна манекенка СМРШАЛА 30 КИЛОГРАМА и сада са 45 година има НАЈСАВРЕШНИЈУ ФИГУРУ на свету

Манекенка и фитнес гуру Џенифер Никол Ли смршала је чак 30 килограма

1609141173_fitnes-trener.png
Фото: Принтскрин / инстаграм / јенниферницолелее
Oglas

Џенифер заиста изгледа заносно, посебно ако узмемо у обзир да има 45 година, али и да је некада кубурила са чак 30 килограма вишка!

Наиме, бројка на ваги атрактивне плавуше после другог порођаја показивала је преко 90, а каже да је решила да промени нешто када се уморила од тога да се осећа лоше јер је гојазна и никада нема енергије.

Прочитајте још: У ТОПЛИНИ ДОМА: Католички Божић је прошао, а овако су га светске звезде дочекале (ФОТО)

- Морала сам да одустанем до жеље да скинем килограм преко ноћи и раскрстим са свим изговорима као што су "Немам довољно времена" или "Скупо је хранити се здраво". Најтеже ми је било да дам себи времена, јер сам хтела да одмах видим резултате - рекла је својевремено Џенифер.

- Заклела сам се да ћу да научим све што је могуће о томе како озбиљни спортисти и фитнес модели једу и тренирају -додала је ова инструкторка, а данас видимо да јој је то и те како пошло за руком.

Она је, такође, за све њене пратиоце на Инстаграм налогу имала празничну поруку:

- Видите да сам животни тренер и са близу 20 година искуства научила сам да тело не лаже! Неко може рећи да вежба и здраво се храни, али ми знамо да поступци говоре више од речи! Стога сам овде да вам дам не само срећну празничну поруку о здрављу и срећи, већ љубазан подсетник да се опходите са љубављу према себи и самопоштовањем, и да дарујете себи најбоље поклоне икад - поклон који непрестано даје кондиција, вежбање, детоксикације, велнес и живахна, здрава исхрана! Буди себи најбољи пријатељ! Веруј у себе! Никада не спуштајте своје стандарде! Сада док завршавамо 2020. годину и уживамо у сезони празника са пријатељима и породицом, не заборавите да се припремите за успех!

Прочитајте још: "И ми имамо своје бубице"... Весна и Ђоле Ђогани открили око чега се расправљају и ко је већа свађалица

Када је линију дотерала у ред она је позирала на чак 40 насловница различитих часописа, а проглашена је и за Миса бикинија у Америци. Поред тога објавила је и неколико књига о исхрани и вежбању, а покренула је и своју линију купаћих костима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas