Oglas
· · Komentari: 0
NEKAD I SAD

Prvi put je bila na audiciji pre skoro 20 godina, a danas je jedna od NAJUSPEŠNIJIH PEVAČICA: Znate li o kome je reč? (FOTO/VIDEO)

Iako prvi put nije prošla dalje, nikad nije odustala od svojih snova.

1642149667_milica.png
Foto: Printskrin/Instagram/estradni.bromazepam
Oglas

Na snimku koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram, pevala je Milica Pavlović, davne 2003. godine, kada se prijavila na audiciju popularnog muzičkog takmičenja.

Mnogi su bili iznenađeni jer su jedva mogli da prepoznaju o kome je reč.

Pročitajte još: Milica Pavlović POBESNELA: Momak je snimao ISPOD SUKNJE dok je nastupala, ona mu otela telefon i BACILA (VIDEO)

Za prvo pojavljivanje, Milica je otpevala pesmu "Ne da meni nana", za razliku od izgleda koji je promenila, njena energija je i tada bila "vrcava".

Kako tada nije prošla dalje, osam godina kasnije, kad je već bila tinejdžerka, Milica je odlučila da ponovo pokuša.

NJena druga audicija zauvek će biti upamćena po rečima koje je uputila Saši Popoviću "Ja sam mislila da je ovde sve namešteno i da nema šanse da prođem".

Taj razgovor nje i direktora "Grand produkcije" iznenadio je sve, a i danas se prepričava. Još tada je bilo jasno da će Milica koja je išla na časove pevanja kod Aleksandre Radović biti veliki borac. Hrabro je išla dalje, ostvarila je svoju želju i postanla je jedna od najuspešnijih "Zvezda Granda" danas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas