Oglas
· · Komentari: 0

Rada Manojlović je trebalo da otpeva ove Severinine hitove: "Saša Popović se nije dogovorio i ja sam ostala bez pesme"

Rada Manojlović ima brojne hitove, ali su joj ove pesme izmakle iz ruku

1681469163_manojlovic_11112017_0031.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Rada Manojlović rešila je da uvede brojne promene kada je reč o karijeri. Pormenila je ceo menadžerski tim, pa joj je sada glavni menadžer sestra Marija i nije se pokajala.

Već 15 godina je u samom vrhu estradne scene Srbije, ime je izgradila samo na osnovu talenta i neverovatne energije koju ima, a sada je progovorila o sujeti na estradi, koju je osetila i na svojoj koži.

- Meni je dobrota u moja iskrenost donela to da me publika voli. Ja sam se ponosila uvek onim odakle sam potekla. Bitno je da te publika zavoli kao osobu, a s druge strane imate i one koji žele da iskoriste vašu dobrotu. Gde je popularnost i novac, tu su i problemi. Nosim na leđima, mada i leđa me bole, ukočila sam se... - kaže Rada u emisiji Ekskluzivno i dodaje da nije zlopamtilo, ali da ne zaboravlja.

- Nisam zlopamtilo, ali genralno pamtim. Ne može neko ko je loše govorio o tebi da pređeš. Prelazila sam, neki novinari su mu načinili štetu. Posle nekoliko godina opet... Ko te jednom povredi, opet će - rekla je Rada i otkrila koje numere je trebalo da snimi sa Severininog albuma, kao i zbog čega nije došlo do toga.

- Ja sam jako htela da snimim Bred Pit i ceo album, ali tada je Saša Popović još plaćao i birao pesme. Tada se on nije sporazumeo sa Aspirincima i ja sam ostala bez pesama ''Kamen oko vrata'', ''Ko me tjero'', ''Boing''... - iskrena je bila pevačica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas