· · Komentari: 0

"Radila sam zatezanje ruku": Suzana Mančić bez dlake na jeziku o korekcijama - "Volim mnogo toga da isprobam"

Voditeljka ne krije da je pristalica estetskih intervencija

1685712850_story_party_31052023_0428.JPG
Foto: ATA images

Suzana Mančić dugo je važila za jedno od najlepših TV lica. Suzana je u braku sa Nebojšom Kunićem, nekadašnjim članom benda "Sedmorica mladih", dobila ćerke Teodoru i Nataliju. Odrasle su i krenule svojim putem. Uprkos godinama, voditeljka izgleda fantastično.

Ipak, priznaje da ne voli da vežba, ali ne krije da voli da isprobava razne tretmane:

- Iskreno da vam kažem, ja ne volim da vežbam, niti idem u teretane. Volim tretmane koje oblikuju telo i volim mnogo toga da isprobam. Evo danas sam radila zatezanje ruku, jer problem je kada obučete neku haljinu ili majicu koja otkriva ruke, a one budu opuštene, odmah počnu kritike jer navikla sam ljude da budem uvek u top formi i zato ne bežim od tretmana da i dalje budem dobra cica-maca - kroz smeh je ispričala Suzana, kako prenosi "Kurir".

Svojevremeno je za portal "Lepa&Srećna" otkrila da veliku pažnju posvečuje zdravlju:

- Posvećujem dovoljno vremena svom zdravlju, idem na preventivne preglede. Malo sam zakazala u vreme korone, prošle su godine a da nisam otišla na preventivni pregled, a onda sam se trgla i rekla krajnje je vreme. Srećom svi su mi rezultati dobri. Imam dve ćerke koje su takođe svesne važnosti preventivnih pregleda, i uopšte važnosti zdravlja. Kad nam se slomi nokat mi trčimo da namestimo nokat, a nekada smo u stanju da ne odemo na ginekološki pregled ili uopšte sistematski pregled godinama. Sistematski pregled koji je izašao iz mode i prakse je jako važan za celu populaciju. Jednom godišnje moramo da se pregledamo od glave do pete.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.