Oglas
· · Komentari: 0
KRAJ

RASKID: Nakon dve godine omiljeni sportski par stavio tačku na dvogodišnju vezu

Popularni par okončao dvogodišnju vezu

1599815321_bogdan.png
Foto: YouTube printscreen /Sacramento Kings
Oglas

Bogdan Bogdanović i Olga Danilović, raskinuli su nakon dve godine zabavljanja. 

Pročitajte još: Džerard Batler progovorio o raskidu: Nemam vremena

Naime, Olga i Bogdan su dugo krili svoju vezu od očiju javnosti i nikada nisu javno želeli da pričaju o svom privatnom životu, pa je tako i raskid prošao bez velike pompe.

- Od početka ljubavne veze oni u javnosti nisu želeli da se oglašavaju, ni da potvrde, ali ni da demantuju da su u ljubavnoj vezi. No, bilo je više nego očigledno da su zaljubljeni, srećni i ispunjeni gde god da ste ih videli u gradu. Kada su to Bogdanove prilike dozvoljavale, vreme bi zajedno provodili u Beogradu, a dok je bio u Americi Olga je odlazila kod njega. Svaki slobodan trenutak od sportskih obaveza provodili su skupa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Sunday💙📸

A post shared by Olga Danilovic (@danilovicolga) on

- Za sve u okolini važili su za skladan par. Iako ih veliki broj fanova prati na društvenim mrežama, oni nikada do sada nisu želeli da podele fotografiju na kojoj su zajedno niti da odgovaraju na njihova pitanja vezana za ljubavni status. Za medije su uvek imali isti odgovor, da svoju privatnu stranu života žele da sačuvaju za sebe, te da mogu da odgovaraju na pitanja koja se tiču njihove karijere. Čak i kad su proslavili prvu godišnjicu ljubavi, nisu želeli da pričaju o njihovoj romansi - objašnjava izvor blizak paru i dodaje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦶

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic) on

Svi su bili iznenađeni kada se saznalo da odnedavno nisu zajedno. Mnogo su pričali o budućnosti njihove veze i shvatili da svako od njih ima različita mišljenja za period koji je pred njima. Odlučili su da se u prijateljskom tonu rastanu i da posle svega ostanu u kontaktu jer imaju veliki broj zajedničkih prijatelja, preko kojih su se inače i upoznali. Svako je slobodu iskoristio kako bi se posvetio svojim obavezama - dodaje izvor.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas