Oglas
· · Komentari: 0

Rasta prekinuo intervju zbog ANE NIKOLIĆ: Nije želeo da odgovori na pitanje novinara, ali se dotakao odnosa sa ćerkicom - "Mene najviše poštuje"

Reper je uputio nekoliko reči novinaru i otišao

1687685674_music_week_2_dan_24062023_0217.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Stefan Đurić Rasta nastupao je sinoć na festivalu "Belgrade Music Week". Na nastup je stigao u kapi ispod koje je bila marama, a ono što su okupljene novinarske ekipe primetile jeste da nema dredove po kojima je bio prepoznatljiv:

- Za mene ovo nije neobično. Ošišao sam se i pre pet godina kada se Tara rodila i to je bilo simbolički, kao i sada. Trenutno mi tako prija.

Reper se osvrnuo i na nezapamćenu tragediju koja je zadesila Srbiju 3. maja:

- Ja sam prvo što sam uradio je da sam pozvao ljude u mojoj firmi i rekao im da 40 dana ništa nećemo objavljivati. Mislim da je to nešto što je naša obaveza u toj situaciji. Osećao sam se jako pogođeno. Nisam želeo da se nešto preterano izjašnjavam. Sve što se u Srbiji dešava se nekako deli na jednu ili drugu stranu. Ja sam odlučio da se ne izjašnjavam i da u mirnoj atmosferi to prođe. Ja sam prvi koji je rekao 40 dana nećemo izbacivati ništa, dok se sve ne reši.

Kaže da nije razmazio Taru i da nikada nije povisio ton na nju ili je udario:

- Nisam je razmazio. Ja sam prema njoj korektan. Nikada nisam vikao na nju, nikada nisam podigao ruku na nju. Čudno mi je da sam ja neko koga ona najviše poštuje. Ja imam veliki uticaj na nju i naučio sam da samo s ljubavlju gradim taj odnos.

Međutim, prekinuo je intervju nakon pitanja o bivšoj supruzi. Nakon pitanja novinara kako je njegovo mišljenje o Ani Nikolić i njenom trenutnom stanju, samo je uputio sledeće reči:

- Živ bio, ćao - kratko je izjavio i otišao.

Bonus video:

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas