Oglas
· · Komentari: 0

RASTA ZAVRŠIO U BOLNICI: Trpeo je nesnosne bolove, a evo u kakvom je sada stanju (FOTO)

Stefan Đurić Rasta danas je hospitalizovan zbog jakih bolova, a devojka Marija je sve vreme bila uz njega

1713884281_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-stefanrasta.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ Instagram - stefanrasta
Oglas

Reper Stefan Đurić Rasta primljen je danas u jednu bolnicu zbog nesnosnih bolova u kičmi.

On je kod lekara došao sa devojkom Marijom Balaban, koja se ni na sekund nije odvojila od repera. To su pokazali i na fotografijama. Marija je uslikala selfi s Rastom, dok on leži. Prekriven je jaknom, a na nogama ima papuče što je jasan pokazatelj koliko su bolovi bili jaki da nije imao snage ni da obuje patike.

Foto: Printscreen/ Instagram - stefanrasta

On je fotografiju objavio na Instagramu i stavio srce. Da mu je sad bolje mnogi su zaključili i kada je postavio na stori fotografiju sa ćerkom od pre nekoliko godina uz koju je napisao:

- Taki i ja od pre par letovanja.

Foto: Printscreen/ Instagram - stefanrasta

Podsetimo, Reper je nedavno prvi put pričao o izabranici, a tom prilikom je otkrio da su 8. avgusta obeležili drugu godišnjicu veze.

- Druga godišnjica. Ja sam neko ko ne voli tu reč "godišnjica", jer mi to zvuči jako obeležavanje nečije smrti. Rekao sam i njoj "molim te nemoj, to godišnjica mi zvuči kao neko crno mesto, da je umro neko, prekrsti se i to". Ja stvarno posle Ane nisam imao baš neke veze. Dosta godina je i prošlo dok nisam našao Mariju i nekog sa kim ću da budem dugo i mislim da sam zaista uradio pravu stvar. Nisam jurio bilo šta da mi se desi, nego sam zaista slušao svoje srce. Nemam taj momenat da generalizujem sve žene, iako sam imao razvod mrzim i da budem u fazonu "to ne valja, to nije u redu". Ja sam ostavljao uvek momenat da postoji neka žena koja je drugačija i to se meni zaista desilo i na tome sam zahvalan - rekao je Rasta.

(Telegraf/ Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas