Oglas
· · Komentari: 0

Reakcija Viktorije Bekam kada su je pitali da li je spremna da bude baka: Dizajnerka nasmejala voditeljku (VIDEO)

Viktorija Bekam još uvek ne može da se zamisli u novoj ulozi

1708246880_profimedia-0843407406.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Viktorija Bekam (49) je mama četvoro dece, ali kako kaže još uvek nije spremna za novu ulogu, ulogu bake. 

Tokom nedavnog intervjua za „Vog” postavljeno joj je pitanje da li je spremna da bude baka s obzirom na to da je njen najstariji sin već u braku dve godine. Ipak, Viktorijin odgovor je nasmejao sve u studiju:

- Bože. Šta?! Vau. Sačekaj. Mislim da se to još uvek ne dešava, osim ako vi ne znate nešto što ja ne znam, to se još uvek ne dešava.

Najstariji sin Viktorije i Dejvida, Bruklin, oženjen je glumicom Nikolom Pelc od aprila 2022.

Nekoliko meseci nakon njihovog ekstravagantnog venčanja, Bruklin, koji sada ima 24 godine, priznao je da želi da ima desetoro dece sa svojom ženom.

- Uvek sam želeo da budem mlad tata - rekao je za Entertainment Tonight i dodao:

- Voleo bih da uskoro imam porodicu, ali kad god moja žena bude spremna.

Nakon venčanja Bruklina i Nikole pričalo se da snajka i svekrva nisu u dobrim odnosima, ali je dizajnerka stavila tačku na takva nagađanja:

- Nikola je divna i mislim da je tako talentovana. Ona je tako strastvena u onome što radi. A ona i Bruklin čine jedno drugo jako srećnim, i to je divno videti. Kao majka sve što želite da vaša deca budu srećna, zar ne? I to je sve.

Viktorija je takođe majka Romea (21), Kruza (18) i ćerke Harper (12).

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas