Oglas
· · Komentari: 0

Rijana otišla još jedan korak dalje: Objavila niz golih fotografija - "U čast mojoj prvoj trudnoći" (FOTO)

Rijana sve više šokira

1684481298_profimedia-0773351957-1-.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Rijana je tokom prve trudnoće izazivala brojne polemike minimalističkim načinom oblačenja, a sada je rešila do ode korak dalje.

Sa pratiocima na Instagramu je podelila niz fotografija na kojima je gotovo potpuno gola. Na pojedinim fotografijama je u zlatnom dvodelnom bikiniju, dok je na većini u toplesu okružena morem i palmama.

- U čast mojoj prvoj trudnoći, grleći majčinstvo i magiju koju je ovo telo napravilo! Beba Rza, on nema pojma koliko mu je mama luda - glasi Rijanin opisu uz seriju od sedam fotografija.

Podsetimo, Rijana i njen partner Asap Roki su nedavno proslavili prvi rođendan sine Rze, čije su ime nedavno podelili sa javnosti. Proslava dolazi samo nekoliko meseci nakon što je pevačica objavila drugu trudnoću tokom nastupa u poluvremenu Superboula u februaru 2023.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Pevačica je u martovskom izdanju britanskog Voga objasnila kako se oseća od kad je postala majka i koliko ju je nova životna uloga promenila.

- To je sve. Zaista se ne sećate života ranije, to je najluđa stvar ikada. Bukvalno pokušavate da ga se setite, ali se jednostavno ne identifikujete sa tim jer ne dozvoljavate sebi ni mentalno da stignete tako daleko, zato što to nije važno - ispričala je tada pevačica sa Barbadosa.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas