Oglas
· · Komentari: 0

Robert De Niro pozirao sa ĆERKOM: Neodoljiv prizor sa najmlađom naslednicom

Robert De Niro pokazao kako izgleda njegova najmalađa ćerka

1707399450_Foto-Profimedia-De-Niro.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Slavni glumac Robert De Niro (80), koji je nedavno dobio još jedno dete, na oduševljenje svih svojih poklonika sada je pozirao s 10-mesečnom ćerkom Džijom.

Na novoj fotografiji koju je dobio Page Six, filmska legenda mazi bebu u svom krilu i nežno prislanja obraz na njenu malenu glavu.

- Preslatka je - izjavio je De Niro u intervjuu za People, objavljenom prošle srede, te se nasmejao neobičnoj dinamici unutar svoje porodice nakon što je u 79. godini dočekao svoje sedmo dete.

- Sva deca su jako oduševljena njome. Čak i unuci. Ona je njihova teta, a oni će uskoro postati tinejdžeri - prepričao je De Niro.

Osim Džie, koju je dočekao u proleće 2023. s devojkom Tifani Čen, De Niro je otac Drina (56), Rafaela (47), blizanaca Džulijana i Arona (28), Eliota (25) i Helen (12).

Ima četvoro unučadi, uključujući Drininog sina, Leandra, koji je tragično preminuo od slučajnog predoziranja prošle godine u 19. godini. Prošlog meseca, dobitnik Oskara bio je emotivan dok je govorio o svojem najmlađem detetu.

- Sve čime sam opsednut ili zbog čega sam zabrinut jednostavno nestane kad je pogledam - objasnio je i dodao kako je to "čudesan osećaj". Takođe je dao uvid u svoj porodični život s 45-godišnjom suprugom i bebom Džijom.

Dok je govorio o svom dobu, objasnio je da je odustao od "teških poslova i dizanja teških stvari", te dodao kako "podržava svoju devojku, ali ona obavlja podosta poslova". Podsetimo, De Niro i Čen su zajedno od 2021. godine, a upoznali su se na setu njegovog filma “The Intern” iz 2015.

(Jutarnji.hr)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas