· · Komentari: 0

ROĐAKU KEJT MIDLTON KOJU KRIJU OD JAVNOSTI: Pozirala je za Plejboj, gleda u karte i nastupa kao STRIPTIZETA (FOTO)

''Kraljevska'' razvratnica

1679055104_Kejt-sestra-naslovna.jpg
Photo: Profimedia

Ona je provokativna plesačica burleske, ali ono što je britanskoj javnosti posebno bilo zanimljivo, je činjenica da je rođaka Kejt Midlton. Katrina Darling, bavi se striptizom, a navodno je dobila pozamašnu sumu da ne spominje krvno srodstvo sa Kejt Midlton.

Kada se Kejt tek udala za princa Vilijama, isplivale su razne priče čime se sve Katrina bavi, a navodno je dobro plaćena kako ne bi promovisala njihovo krvno srodstvo.

Neimenovani izvor u jednom intervjuu kaže: „Katrina je trčala okolo, i predstavljala se kao kraljevska rođaka, kada je Kejt pokušavala da preživi svoje prve dane kao zvanična članica monarhije i to nije bilo lako.”
Nakon godina unovčavanja svoje kraljevske veze, plesačica burleske, koja sada ima 31 godina, preselila se iz Sanderlenda u London nedaleko od Kejtinog doma u Kensingtonskoj palati.

Foto: Profimedia

„Kejt je obaveštena da Katrina sada živi u Londonu, i da još uvek radi kao striptizeta, i veoma je frustrirana zbog toga. NJena porodica čak i ne poznaje Katrinu, i činjenica da ona još uvek trguje svojim kraljevskim vezama je tako razočaravajuća", dodao je izvor.

Ona takođe nudi usluge čitanja tarot karata u luksuznim londonskim hotelima.

2011. godine Katrina je otkrila da je u srodstvu sa Kejt, i nije prezala od uživanja u prilikama koje su joj se pružile zahvaljujući porodičnoj vezi.

Sledeće godine, tada 22-godišnjakinji je plaćen priličan iznos da se slika za časopis Pejboj. Tada se oglasio i čuveni Hju Hefner, koji je na svom Tviteru prokomentarisao senzacionalističke fotke u njegovom časopisu:

„Katrina Darling, druga rođaka britanske vojvotkinje Kejt Midlton, izaziva senzaciju u septembarskom broju Plejboja”, napisao je on tada.

Uprkos slaboj kraljevskoj-rodbinskoj vezi, plesačica burleske uživala je u pogodnostima i slavno izvodila svoje pokrete uz pesmu "God Save The Queen".

Katrina se i dalje bavi svojim poslom, a Kejt je uspela da ugasi sve veze sa njom i trudi se da je niko ne dovede u vezi sa skandaloznom rođakom.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.