· · Komentari: 0
PLAVA KRV

Ruska princeza Olga Romanov zgrožena ponašanjem Megan i Harija i ima samo jednu poruku za njih (FOTO)

Prljav veš se nikada ne iznosi iz kuće, izjavila je Olga Andrejevna Romanov.

1620728661_w_56743550.jpg
Foto: EPA

Rođaka kraljice Elizabete je opomenula "mlade članove kraljevske familije", misleći na Megan Markl i princa Harija, da se u javnost nikada ne iznosi "prljav veš".

Pročitajte još: Padaju vilice: Ćerka Ketrin Zite Džons je napunila 18 godina i lepša je od majke (VIDEO)

Princeza Olga Andrejevna Romanovna je, odgovarajući novinaru na pitanje šta misli o "mladim članovima kraljevske porodice", rekla da misli da kraljevska kuća treba da se modernizuje. Olga je učestvovala u šou Lorein.

Ruska princeza šokirana sa Megan

- Kraljičina deca su prisutna u medijima i treba da se održava kontakt sa javnošću - rekla je ona.

Međutim, o Hariju i Megan Olga nema lepih reči. Komentarišući njihov nastup kod Opre rekla je:

- Naučeni smo u kući da sedimo i ćutimo i da "prljav veš" nikada ne iznosimo u javnosti, a oni su urpavo to uradili - odgovorila je princeza.

Olga je podržala kraljičinu odluku da ih, jednostavno, udalji iz kuće.

Pročitajte još: Da li znate čime se bavi? Jelenu Đoković svi znate, a evo kako izgleda njena sestra! (FOTO)

Princeza Olga Andrejevna Romanof je ruska princeza i naslednica loze Romanovih. Olga je takoreći predsednik familije Romanov, jer oni uvek biraju prvog među jednakima koji će ih zastupati.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.