Oglas
· · Komentari: 0

Sada je zvanično: Razvode se Džo Džonas i Sofi Tarner - Objavili zajedničku izjavu (FOTO)

O razvodu Džoa Džonasa i Sofi Tarner govori se već nekoliko dana, a par je navode o kraju braka sada i potvrdio

1694005366_profimedia-0762340116.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Džo Džonas i Sofi Tarner objavili su danas zajedničku izjavu u kojoj su prvi put javno govorili o razvodu.

- Posle četiri divne godine braka, zajednički smo odlučili da sporazumno okončamo naš brak. Postoji mnogo narativa o tome zašto, ali, zaista, ovo je jedinstvena odluka i iskreno se nadamo da svi mogu poštovati naše želje za privatnošću za nas i našu decu - napisao je par u okviru objave na Sofinom Instagram nalogu.

Izjava je usledila dan nakon što je Džo (34) podneo zahtev za razvod od Sofi (27) u Majamiju, navodeći u sudskim dokumentima da je njihova zajednica „nepovratno prekinuta“, saznaje Pejdž Siks.

Izvor blizak porodici Džonas rekao je za pomenuti magazin da je „razvod bio poslednje sredstvo za Džoa“, koji „nikada nije želeo da razbije svoju porodicu, ali morao je da preduzme ono što je smatrao najboljim putem za ćerke.

- Džo je došao do tačke kada je osetio da je iscrpeo sve opcije da spasi brak - dodao je insajder.

Uprkos njihovoj razdvojenosti, pevač je otpevao ljubavnu pesmu "Goreti" uskoro bivšoj ženi na koncertu Džonas Bradersa u nedelju uveče. Pesma iz 2019. bila je posebno inspirisana njihovom romansom, koja je počela 2016. godine.

Par ima dve ćerke, Vilu rođenu 2020. godine, dok ime druge devojčice nije poznato, a rođenda je prošle godine.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas