Oglas
· · Komentari: 0
iskrena

"Sarađujemo ponovo, spremamo nešto novo": Ana Nikolić o odnosu sa Rastom, a otkrila i da li ima dečka

Ana Nikolić je nakon razvoda ostala u dobrim odnosima sa bivšim suprugom, reperom Rastom

1654939240_ana_nikolic_10062022_0045.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Pevačica Ana Nikolić sinoć je nastupala na otvaranju novog prestoničkog splava. Pojavila se u mini haljini posutoj sjajem i metalik kožnoj jakni. Kombinacija je istakla njenu liniju koju je ponovo dovela do savršenstva.

Na ulazu su je dočekali novinari, pa je otkrila pojedinosti iz privatnog i poslovnog života:

- Ne pevam, ovo je prijateljski! Dolaziću na sudove, tu ćete me viđati... Došla sam na otvaranje splava, ne nastupam jer spremam nešto potpuno drugačije, novi projekat -  otkrila je Ana Nikolić okupljenim novinarima.

Pročitajte još: Džastin Biber ima paralizu jedne strane lica: "Sve teže jedem, ne mogu da se smejem, ni da trepćem" (VIDEO)

Dotakla se bivšeg supruga, Stefana Đurića Raste, od koga se razvela 2017. godine, a sve je zanimao Anin trenutni emotivni status:

- Nemam dečka, nemam ni simpatiju. Nemam ni nekog potencijalnog. Nisam se razočarala u muškarce. Nema muškaraca, nema ni problema! Sa bivšim mužem sam u odvratnim odnosima... Šalim se, naravno da smo u dobrim odnosima, viđamo se. Opet ćemo sarađivati, odnosno opet radimo, spremamo nešto, ali nećemo više nikad biti zajedno - iskrena je bila Ana.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas