· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

SAŠA POPOVIĆ svoju decu nije izlagao javnosti: Evo kako izgleda ćerka ovog MAGNATA srpske muzičke industrije (FOTO)

Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović dobio je dve ćerke

1623410009_suzana_jovanovic_10062021_0047.jpg
Foto: Ataimages

Aleksandra Popović, jedna od ćerki jednog od vlasnika najpoznatije muzičke produkcijske kuće Saše Popovića i pevačice narodne muzike, Suzane Jovanović izrasla je u pravu lepoticu. Iako decu nikada nisu mnogo izlagali javnosti, njihove devojke privlače pažnju gde god da se pojave.

Pročitajte još: ŠOK! Pogledajte kako izgleda dvojnica KEJT MIDLTON, koja zarađuje MILIONE zbog svoje sličnosti sa vojvotkinjom (FOTO)

Naime, tako se sinoć ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović, Aleksandra Popović na crvenom teepihu u jednom prestoničkom hotelu pojavila u savršeno odabranom stajlingu i u pratnji nepoznatog mladića. Aleksandra Popović prisustvovala je promociji nove pesme svoje majke, pevačice Suzane Jovanović i za tu priliku odabrala narandžasti sako sa crnim sigaret pantalonama.


Foto: Ataimages

Pročitajte još: Megan Markl je primer šta se desi kada petljate sa Amerikancima: Noel Galager napao princa Harija

Inače, Aleksandra Popović poznata je kao izuzetno skromna devojka, koja ne voli pažnju medija.  Aleksandra studira produkciju i uopšte je ne interesuje šou-biznis, kojim se bave njeni roditelji. To dokazuje i podatak da 18. rođendan nije želela da organizuje glamurozno, niti sa prevelikim brojem ljudi, o čemu je Saša Popović samo jednom pričao.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.