· · Komentari: 0
POZNATI

Sestre BEKVALAC vrelim kupaćim kostimima zapalile plažu kod SVETOG STEFANA (FOTO)

Nataša i Kristina Bekvalac uživaju na odmoru sa prijateljima

1628668202_bekvalac_11112018_0002.jpg
Foto: Ataimages

Popoularna muzička zvezda Nataša Bekvalac trenutno se nalazi u Crnoj Gori, gde odmara bez dece u društvu svojih prijatelja i sestre Kristine Bekvalac. Obzirom da su nedavno letovale sa decom u Egiptu, sestre Bekvalac odlučile su da odu na odmor za svoju dušu.

Pročitajte još: RAZVEZAO JEZIK: "Moja plitkoumna i koristoljubiva sestra će ti UNIŠTITI ŽIVOT!" Brat Megan Markl uputio Hariju UPOZORENJE! (VIDEO)

Tako je kasno sinoć osvanula fotografija sa plaže sestara Bekvalac u kojima ističu svoja savršeno izvajana tela na maloj, elitnoj plaži nadomak Svetog Stefana.

Nataša Bekvalac ponela je bordo jednodelni kupaći na jedno rame, dok se dizajnerka Kristina Bekvalac opredelila za bikini sa neobičnim gornjim delom, koji se vezuje oko vrata i minijaturnim kupaćim gaćicama...

Pročitajte još: Glumica KEJT HADSON obišla MUZEJ NIKOLE TESLE: Uživa u Beogradu (FOTO)

- Ona i ja - navela je kratko Nataša Bekvalac ispod fotografije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.