Oglas
· · Komentari: 0

Slavlje u porodici Đoković: Jelena objavila porodičnu fotografiju kojom je sve oduševila (FOTO)

Porodica Đoković danas ima mnogo razloga za sreću i slavlje

1693737086_8f1dfed1b5be4e87aa106a50d06a510c54b17e94.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ćerka Novaka i Jelene Đoković, Tara, napunila je šest godina. Povodom njenog rođendana Jelena se oglasila na društvenoj mreži Instagram gde je objavila lepu porodičnu fotografiju.

Na fotografiji Jelena i Novak trče sa decom, noseći balone.

- Tarin šesti rođendan - napisala je Jelena.

Jelena je ranije govorila o tome kako se snašla u ulozi roditelja i koliko ju je to promenilo:

"Mislila sam da će meni to doći sve spontano i lako, ali sam shvatila da život ima mnogo čemu da me nauči. Meni je bilo izazovno jer smo se mi kao pretvarali da se ništa nije promenilo. Jer Novakova karijera je bila u punom jeku, njegovi ciljevi i ambicije su bili poprilično visoki i mi smo se pretvarali da jedna mala beba može sve to da isprati i mi sa njom, i da neće bitno promeniti naš ritam, naših putovanja... Međutim, potpuno nas je poremetilo", iskreno je priznala Jelena za RTS.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas