Oglas
· · Komentari: 0

"Smatramo je ČLANOM porodice": Aleksandra Prijović progovorila o DADILJI koja čuva njenog sina

Aleksandrin i Filipov sin voli da provodi vreme sa njom

1701603195_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-YouTube-Aleksandra-Prijovic.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ YouTube - Aleksandra Prijović
Oglas

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović nakon tri koncerta u krcatoj beogradskoj Areni, održala je nastupe širom regiona, a trenutno nastupa u Hrvatskoj gde je do sada održala dva od pet koncerata u zagrebačkoj areni.

Aleksandra sa suprugom Filipom Živojinovićem ima sina, koji joj se na nekoliko koncerata pridružio na bini. Iako pevačica svaki slobodan trenutak provodi sa naslednikom, zbog brojnih obaveza bilo je neizbežno da ima i dadilju.

- Najčešće ga ostavljamo mojoj i Filipovoj mami, a često je sa njim i žena koja ga čuva i koju smatramo članom porodice. Aleksandar je postao mezimac naših porodica pa se svi utrkuju u tome ko će da provodi vreme sa njim - ispričala je Prijovićka jednom prilikom, otkrivajući koje kriterijume je morala da zadovolji dadilja za malog Aleksandra.

- Imali smo stroge kriterijume prilikom izbora dadilje. Bilo nam je važno da bude brižna, da voli decu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli - rekla je pevačica koja fotografije dečaka ne želi preterano da deli sa javnošću.

Takođe, dadilja malog Aleksandra ima samo reči hvale za Filipa i Aleksandru, kako se poverila prijateljima, oni su vrlo brižni roditelji i mali Aleksandar je okružen neizmernom ljubavlju, a mama i tata mu ispunjavaju gotovo svaku želju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas