· · Komentari: 0
ŠOK

Snežana Đurišić odbrusila voditelju zbog neprijatnog pitanja: "Otišao si predaleko"

Snažana Đurišić ostala je zatečena pitanjem koje joj je voditelj postavio

1634797417_snezana.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Prva

Legendarna pevačica gostujući u jednoj emisji, odgovarala je na razna pitanja, a onda je usledilo nešto, što je Snežanu Đurišić ostavilo u šoku.

Popularnog voditelja zanimala su pitanja iz života pevačice i njenog dečka, ginekologa Vanje, pa je zašao u najdublju intimu.

"On uvek kaže da je super, voli pristojnost i svedenost kada sam ja u pitanju, a kada su druge cure u pitanju verujem da voli da je slobodnije", odgovorila je Snežana voditelju kroz osmeh, a onda je on želeo da sazna još detalja, što je pevačicu iznenadilo, a to je kakvo izdanje njen izabranik voli u kući: "A kakva izdanja voli kod kuće? Noć me zanima...", pitao je on.

"Au, brate sad smo otišli predaleko. Pa ne, ja obično spavam u bundi šta misliš? Vidi ti njega kako on provocira", odgovorila je Snežana kroz smeh u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.