Oglas
· · Komentari: 0
NEVERICA

ŠOK: Rafael Nadal boluje od misteriozne bolesti koja napada kosti

Najbolji teniser sveta trpi jake bolove

1614536641_rafa.jpg
Foto: YouTube printscreen /ESP
Oglas

S obzirom da je kroz karijeru često imao povrede koje su mu zadavale ozbiljne probleme, španski mediji izneli su do sada nepoznate detalje o nekadašnjem teniseru broj jedan u svetu.

Pročitajte još: OBRATITE PAŽNJU: Ovih pet znakova pokazuju da telu nedostaje kalijum

Rafael Nadal, prema pisanju španskih medija, boluje od Miler-Vajsove bolesti, koja je još uvek velika nepoznanica za lekare. Ona uglavnom napada kosti stopala, odnosno središnji deo tog dela tela, što izaziva veoma jake bolove pri naglim pokretima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Kako se navodi, Nadal je za ovu bolest saznao još 2005. godine, jer su lekari njegove povrede iz tog perioda upravo povezivali sa tim. Poznato je i da Rafa, često ima problema sa kolenima što je posledica ove misteriozne bolesti, ali takođe ima i određene probleme sa stopalima. Operacija se sprovodi tek kada kozervativna metoda lečenja ne da rezultate. 

Pročitajte još: Napravite sami napitak koji čisti pluća: Spas za pušače!

- Teško je zaključiti da se radi o ovoj bolesti dok je u ranoj fazi. Doktori postanu sigurni tek kada ona napreduje. Bol se pojavljuje u središnjem i zadnjem delu stopala, ti delovi oteknu, a bol se zatim prenosi gore, preko skočnog zgloba do kolena. Dok pacijent hoda ili trči, situacija se pogoršava - objasnili su lekari za španske medije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas