· · Komentari: 0
ŠOK

Šok u Holivudu: Poznati glumački par nakon 25 godina braka saznao da je u srodstvu

Holivudske drame se odvijaju i van velikog platna

1603728508_kevin.jpg
Foto: YouTube printscreen / Good Morning America

Glumački par, Kevin Bejkon i njegova supruga Kira Sedžvik, koji su više od tri decenije u braku, pre sedam godina saznali su nešto što je uprkos svemu nije uspelo da poremeti njihov odnos.

Pročitajte još: SLAVNI GLUMAC SREĆAN U ZATVORU: Živi u penthausu i NE KAJE SE zbog zločina?

Nakon 25 godina braka, gostujući u jednoj emisiji, koja se bavi proučavanjem porodičnog stabla, slučajno su saznali da su dalji rođaci.

Voditelj emisije Henri Gejt Luis, pokazao je dokaze, koji su potvrdili da su Kira i Kevin rođaci po devetom kolenu. Njih dvoje su se venčali 1998. i važe za jedan od najskladnijih holivudskih parova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My chauffeur taking me to work! #femalefilmmakerfriday @graceandfrankie.x !! EXCITED!

A post shared by Kyra (@kikkosedg) on

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.