Oglas
· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

SRAMNO! Zbog skandala, maloletne Karleušine ćerke dobijaju PRETNJE! Podrška kolega izostala... (FOTO)

Posle skandala sa diskvalifikacijom učesnice iz muzičkog takmičenja, ne prestaju napadi na porodicu Tošić-Karleuša.

1616237746_deca-JK.png
Foto: InstagramScreenShot/karleusastar
Oglas

Ćerke proslavljene balkanske muzičke zvezde Jelene Karleuša i profesionalnog fudbalera Duška Tošića, dvanaestogodišnja Atina i jedanaestogodišnja Nika poslednjih dana našle su se na udaru salve uvrede, pretnji i nazvivanja pogrdnim imenima na društvenim mrežama.

Pročitajte još: Posle novih napada, KARLEUŠI prekipelo: "Kao ZVER sam naučila na UDARCE" (FOTO)

Naime, razlog novog napada na Karleušinu porodicu je diskvalifikacija jedne učenice muzičkog takmičenja na Karleušin zahtev jer je takmičarka podlelila objave koje su sadržale uvrede na račun velike balkanske zvezde. Od tada, na društvenim mrežama vodi se pravi rat između fanova takmičarke, koji na Karleušin račun iznose brojne uvrde, pa čak i pretnje.

Pročitajte još: Tuga za pokojnim pevačem ne prolazi: Nikad viđena fotografija Tošeta Proeskog (FOTO)

Osim Jelene Karleuše, na meti uvreda i pretnji našle su se i njene dve maloletne ćerke. 

Ipak, dok su kolege polemisale o ovoj temi u javnosti, još uvek se niko nije oglasio kako bi osudio pretnje koje dobijaju maloletne Atina i Nika Tošić.

Pročitajte još: Razlika između DNEVNE I NOĆNE KREME: A posle 30. potrebne su nam obe

Podsetimo, jedna kandidatkinja diskvalifikovana je iz "Zvezda Granda", odlukom produkcije, na Karleušin zahtev, nakon što je šerovala uvrede na Jelenin račun.  Nakon Vanjinih objava na društvenim mrežama i izjava za medije, Karleuša je saopštila da će podneti krivičnu prijavu protiv Kneževićeve, jer se oseća ugroženo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas