· · Komentari: 0
KAPA DOLE!

Srđan Đoković objasnio zašto publika NE VOLI NOVAKA: Tenis izmislio Englez za "haj klasu", a onda se pojavio neki Srbin iz male siromašne zemlje!

Otac najboljeg tenisera sveta ponovo pričao o "publici".

1627908040_srdjan-djokovic.JPG
Foto: Youtube Printscreen/Sputnjik Srbija

Srpski teniski as Novak Đoković nije uspeo da jednu od najuspešnijih godina u karijeri kruniše medaljom na Olimpijskim igrama u Tokiju. Prvi reket sveta je najpre poražen u polufinalu od Aleksandra Zvereva dok je kasnije poražen i u borbi za bronzano odličje.

Znajući da Novak nije omiljen među ljubiteljima "belog sporta", ovi porazi dočekani su sa oduševljenjem pojedinih. O neprevaziđenoj temi "Zašto ne vole Đokovića" pričao je i njegov otac Srđan.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Đokovic (@đokernole)

- Kaži mi ti zašto se to dešava? Nema objašnjenja - istakao je Srđan Đoković u podkastu "Biznis priče"

Otac najboljeg tenisera sveta je zatim i pojasnio pomenutu situaciju.

- Novak im ni sa čim ne daje razlog da ga neko ne voli. Ne da ga mrzi, neko da ga ne voli. Zamislite vi da ga neko ne voli, a on se prema svima ponaša divno - prema protivniku, skupljačima loptica, gledaocima... Nikada nikome nije rekao ružnu reč ili napravio bilo kakav ružan gest. Zašto se to dežava? Pa verovatno zato što je to buržujski sport, zato što su ga napravili Englezi, muškarci su igrali u odelima, a žene u haljinama i to je bilo za njihovu 'haj klasu - izjavio je Srđan Đoković i dodao:

- A, onda se pojavio neki Srbin iz male siromašne zemlje i već 15 godina je najbolji u njihovom sportu, a i našem. Moraće da se pomire sa tim da je centar teniskog sveta prešao na istok Evrope, Rusiju, Južnu Ameriku, a izopštio se iz anglosaksonskog sveta. Sad je tako, a kad se u budućnosti opet okrene situacija - mi nećemo biti ljubomorni - zaključio je otac srpskog asa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Đokovic (@đokernole)

                         Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.