Oglas
· · Komentari: 0

"Srećna sam i zaljubljena": Slavica Ćukteraš progovorila o novom dečku - Iz prijateljstva se rodila ljubav (FOTO)

Pevačicino srce osvojio poznati di-džej

1688970149_dragi_bravo_30062023_0059.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Slavica Ćukteraš nedavno se našla u žiži medijskog interesovanja, nakon što je prijavila bivšeg supruga, fudbalera Vladu Avramova, za psihičko nasilje. Međutim, tu nije bio kraj drame - bivši golman je potom prijavio Slavicu. Nakon čega su usledile zabrane prilaska za bivše supružnike.

Ali, pevačica ne krije da je pronašla svoju sreću u ljubavi. Ona je za 24sedam.rs potvrdila da ima novog dečka, a reč je o di-džeju Vladimiru Aćiću. Vladimir je postao poznatiji široj javnosti kao di-džej već 2003. godine, kada se pojavio prvi put na Exitu.

Slavica je za pomenuti medij kratko izjavila:

- Znate da o privatnom životu nikad nisam pričala naširoko, pa će tako biti i sada. U svakom slučaju, srećna sam i zaljubljena.

Prvo su se samo družili, a vremenom je drugarstvo preraslo u ljubav.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas