· · Komentari: 0
POZNATI

Srpski DžORDž KLUNI! Evo koji mladi glumac je osvojio Pulu u šarmantnom belom odelu (FOTO)

Mladi srpski glumac gradi karijeri i u Rusiji, gde je osvojio publiku.

1626816953_Untitled.png
Foto: InstagramScreenShot/bikovic

Popularni mladi srpski glumac i zvezda serijala filmova "Južni vetar", Miloš Biković osvojio je sinoć pulsku publiku na premijeri najnovijeg filma "Južni vetar".

Premijera je rasprodata još deset dana re samog prikazivanja, a publika ju u ovom hrvatskom primorskom gradu sinoć imala priliku i da se druži sa slavnim srpskim glumcem.

Pročitajte još: LJupka Stević u strahu za život: "Plašim se šta je sledeće, jedino da me ubiju!"

Nakon prikazanog filma, slavni srpski glumac Miloš Biković okačio je fotografije sa samog događaja u stajlingu koji je mnoge podsetio na čuveno Klunijevo belo odelo pa su ga upravo zbog toga uporedili sa slavnim Džordžom Klunijem.

Pročitajte još: Ceca Ražnatović se pojavila u beloj haljini, a onda sve iznenadila odgovorom (FOTO)

Miliš Biković poneo je lagano laneno belo odelo sa svetlim patikama i savršenim naočarima, koje su dale posebnu notu njegovoj šarmantnosti koja mu ne manjka ni pred pulskom publikom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.