Oglas
· · Komentari: 0

Šta će se dogoditi sa Balmoralom nakon smrti kraljice? Ovo je bilo njeno omiljeno mesto (FOTO)

Kraljica Elizabeta preminula je u svojoj škotskoj rezidenciji, Balmoral, 8. septembra

1662894889_profimedia.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dvorac u kome sa nalazila od početka leta zauzimao je posebno mesto u njenom srcu. Sada se postavlja pitanja šta će se dogoditi sa imovinom? Druge kraljevske rezidencije poput Bakingemske palate i zamka Vindzor pripadaju krunskom imanju, a ne kraljici, što znači da su prešle u vlasništvo kralja Čarlsa nakon smrti NJenog Veličanstva. Ipak, Balmoral je bio lično u vlasništvu kraljice, sa kraljevskom rezidencijom koju su izgradili princ Albert i kraljica Viktorija. Misli se da je i ovo imanje kraljica ostavila kralju Čarlsu u testamentu, piše britanski Hello.

Pročitajte još: Vilijam i Kejt sa Harijem i Megan prvi put u javnosti od 2020. godine: Obratili se okupljenima, a evo ko je prvi pozvao (VIDEO)

Foto: profimedia

Kraljici je Balmoral uvek važio sa posebno mesto, a nazivala ga je "moj dragi raj u visoravni" i tamo je često provodila leta, gde bi ugostila druge članove porodice. Veruje se da će oni nastaviti da olaze tamo i da joj i na taj način odaju počast.

U intervjuu 2021. godine, Vilijam je rekao da njegovo troje dece, princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis, uživaju u avanturama u Škotskoj i da znaju koliko im je to mesto drago.

Vilijam, Kejt i njihova deca posetili su kraljicu u Balmoralu krajem avgusta.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas