· · Komentari: 0

Starija ćerka Nikoline Pišek završila je MEDICINU na prestižnom britanskom univerzitetu: Prvu naslednicu voditeljka je dobila pre 25 godina (FOTO)

Voditeljka je prvo dete dobila sa uglednim novinarom

1652889941_pisek.png
Foto: Instagram/printskrin/nikolina_pisek

Suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, iznenada je preminuo iznenada u 44. godini života. NJih dvoje su 2014. dobili ćerkicu Unu Sofiju, koja je u decembru proslavila sedmi rođendan.

Ali, javnosti je manje poznato da je Nikolina prvo dete dobila u 21. godini sa poznatim novinarom Markom Cigojem. Marko je sin poznatog hrvatskoh operskog pevača Krunoslava Cigoja.

Plod njihove velike ljubavi je Hana Leonarda. Ona danas ima 25 godina, a zanimljivo je da ona nije pošla maminim i tatinim stopama, već je svoj životni poziv pronašla u medicini.

Pročitajte još: Kolekcionarski modni detalj od 800.000 DINARA! Jelena Karleuša potvrdila status MODNE IKONE! (FOTO)

Hana je nedavno diplomirala na Univerzitetu u Edinburgu, navodi "Hello". Nikolinina prva naslednica ne voli da se eksponira u javnosti. U emotivoj je vezi sa Andrejom Ivanišem koji se trenutno nalazi na postidplomskim studijama ujednom škotskom gradu.

Pročitajte još: Fotografije Tanje Bošković u kupaćem stara 40 godina ostavila sve bez daha: Glumica je primer neprolazne lepote (FOTO)

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.