Oglas
· · Komentari: 0
ZAŠTITA OD UROKA

SUJEVERNA: Jovana Jeremić tokom emisije na stolu drži OVAJ TALISMAN (FOTO)

Voditeljka Jovana Jeremić pored sebe uvek ima zaštitu.

1638030668__1654708225.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/ Novo jutro
Oglas

Jovana Jeremić poznata je po svom samopouzdanju, pa bi retko ko mogao da pomisli da se takva osoba "plaši uroka", ali nakon što su gledaoci provalili neobičan detalj na njenom stolu u jutarnjem programu, postaje jasno da je sujeverna.

Mora da se zaštiti

Ovog jutra se pred gledaocima pojavila sva u crnom, u kratkom šortsu i u sakou s perjem na ramenima, i možda ste mislili da se na njenom stolu, kao i uvek, nalaze uobičajeni "rekviziti", međutim, tu je jedna stvar koja vam je sigurno promakla.

Pročitajte još: MARKO BULAT SE MOLI ZA SUPRUGU: Nakon dve PORODIČNE TRAGEDIJE, evo sa kojim problemom se suočavaju (FOTO)

Foto: Jutjub/ printscreen/Novo jutro

Gledaoci su primetili i otkrili u komentarima da, verovali ili ne, glavica belog luka "viri" sa stola, između telefona, šolje i flašice... i stoji na postolju.

Foto: Jutjub/ printscreen/Novo jutro

Poznato je da je beli luk veoma zdrav, ali i da staro narodno verovanje kaže da se vezuje uz zaštitu od zlih sila, crne magije, uroka i demona, a Jovana očigledno kao i mnogi veruje u to, pa je rešila da "uzme stvar u svoje ruke".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas