Oglas
· · Komentari: 0

Sukob majke i ćerke: Nervozna Ceca Ražnatović povisila ton na Anastasiju

Čim se vratila sa fenomenalnog odmora, sa Maldiva, pevačica se našla u brojnim obavezama

1671706841_ceca-i-anastasija-printscreen.jpg
Foto:Youtube printscreen/TV Pink
Oglas

Ceca Ražnatović, proslavila je slavu,Svetog Nikolu, sprema se za novogodišnji nastup i snima "Zvezde Granda". Dešavanja  u njenoj kući beleži kamera rijaliti šoua "Ceca šou".  

Pročitajte još: VODENA HALJINA: Kada bi haljina mogla da se napravi od vode, ona bi verovatno izgledala ovako! (FOTO)

Ceca je nedavno boravila u Bugarskoj, gde je održala uspešan koncert, ali se suočila i sa izvesnim problemima. U Sofiji je boravila sa sestrom Lidijom, zetom Predragom i poslovnim saradnicima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Kada se vratila u Beograd, Anastasija  je pokušavala majci da objasni da mora da se socijalizuje, što je folk divu dodatno iznerviralo:

‒ A da odeš ti na večeru bez mene ‒ govori Ceca, dok je Anastasija pokušavala da treba da se viđa više sa ljudima:

‒ Moraš malo da se socijalizuješ, ne možeš samo da... - dodala je Tasa, a Ceca je onda veoma bila iznervirana:

‒ Bolje bi ti bilo da popravljaš tu šminku jer ti i tvoja tetka večito kasnite!

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas