· · Komentari: 0

Sve PRŠTI od LUKSUZA: Evo kako izgleda DOM u kom uživa Siniša Mihajlović sa suprugom i decom (FOTO)

Žena proslavljenog pudbalera podelila je delić glamura u kom uživa sa porodicom

1621336070_miha.JPG
Foto: Printscreen/Instagram/ariannamihajlovic

Proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović otac je šestoro dece, a petoro je dobio u dugogodišnjem braku sa suprugom Arijanom, italijanskom televizijskom zvezdom.

Supruga proslavljenog fudbalera Siniše Mihajlovića na Instagramu je podelila fotografije doma, u kom uživa sa mužem i decom.

Sudeći po slikama, iza ovakvog dekora definitivno stoji žensko, obzirom da preovladava crvena boja, cveće i drugi detalji, pa bi malo ko rekao da je tipična "muška jazbina" Mihe i sinova. Očito je preovladao "ženski"glas u kući.

Ceo jedan zid je u staklu, a pruža se i prelep pogled na okolinu i prirodu.

Sa druge strane sve je lepo i ušuškano, sa brojnim detaljima, ugaonom garniturom prekrivenom jastučićima, krznom, crvenim foteljama, drvenim detaljima, porodičnim fotografijama i gipsanim stubovima.

 

 

 

 

 

Podsetimo, nedavno je odjeknula vest da Miha postaje deda, jer njegova ćerka Virdžinija očekuje svoje prvo dete, a naš as odreagovao je jako emotivno, pa i pustio mušku suzu. Evo kako je to izgledalo:

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.