· · Komentari: 0

"SVIMA SU KRVAVE RUKE": Oglasila se Jelena Karleuša povodom smrti Kristine Kike Đukić (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša otkrila sa čim se i sama suočavala na društvenim mrežama.

1639063859_163872_viber-image-2021-11-24-14-23-55-717_f.jpg
Foto: V. Danilov

Povodom tragične vesti da je mlada influenserka Kristina Kika Đukić nočas počinila samoubistvo, oglasila se i Jelena Karleuša.

Objavu prenosimo u celosti: 

Foto: printskrin/karleusastar

Karleuša je prvo izjavila saučešće porodici, a zatim objasnila zbog čega je ovo širi društveni problem.

Pročitajte još: NEZAPAMĆEN ZLOČIN: Čovek UBIO ženu, troje dece, a zatim i sebe zbog lažnog kovid pasoša

Foto: printskrin/karleusastar

Jelena je napisala kako je i sama iskusila buling, ali i da je očvrsnula i dodala da zlostavljanje na društvenim mrežama nikad ne treba da bude normalno. Napomenula je da je najveći udarac doživela 2019. godine kada su se gfotografije sa golim delovima njenog tela provlačili po medijima.

Takođe, Jelena je otkrila da dnevno blokira 1000 profila koji prete smrću njenoj deci.

Foto: printskrin/karleusastar

Međutim, Jelena je napomenula da to što je ona postala jaka i otporna na maltretiranje, ne znači da to isto mogu da istrpe i dečaci i devojčice. Kako je sama napisala: "Psihopatama je mesto u zatvoru ili ustanovi za lečenje mentalnih bolesti".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.