Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Tajna lepote Kejt Midlton je PRIRODNI BOTOKS koji briše bore poput IGLE

Popularna članica britanskog kraljevstva pribegava prirodnim preparatima za lepotu

1652028588_w_57498436.jpg
Foto: epa.eu
Oglas

Prirodna lepota Kejt Midlton inspiracija je mnogim ženama, ali ukoliko ste mislili da ni britanski dvor ne koristi botoks, varate se. Koriste, ali prirodni botoks u obliku organskog preparata koji zapravo nema dodirnih tačaka sa botulinskim toksinom, koji sekoristi za zatezanje lica.

Pročitajte još: TRIK SA ŠIBICAMA: Ubacite ih u vodu u kojoj kuvate jaja i rešite problem koji muči svaku domaćicu

Kejt Midlton ga upotrebljava godinama unazad, a njegova tajna je u spilantolu, koji je zapravo lokalni anestetik biljnog porekla. Dobra strana ovog proizvoda je to što se može koristiti i nekoliko puta dnevno, a njegov učinak je tako moćan da može potpuno da umanji bore oko očiju na skoro sat vremena.

Redovnom primenom, lice se neguje i umanjuju bore i nesavršenosti na duže staze. Spilantol je isključivo kozmetički sastojak. Reč je o takozvanoj masnoj kiselini koja se dobija iz biljke Acmella oleracea i popunjava sitne bore i prve znakove starenja na licu.

Pročitajte još: NAJZNAMENITIJE SRPKINJE: Za mnoge od njih niste čuli, a dugujemo im veliku zahvalnost

Spilantol se nalazi i u nekim popularnim kozmetičkim preparatima. Ipak, ovaj sastojak primenjuje se tek nakon što prođe obradu i izdvajanje ekstrakta u laboratorijskim uslovima, odnosno, nije preporuka da koristite samu biljku.

Pročitajte još: Da li je hrana za mačke BEZBEDNA ZA PSE? Sve što treba da znate o "krađi" iz mačjeg džaka

Spilantol se dodaje u serume i kreme i koristi se jednostavno - tako što ih nežno umasirate u lice. Takođe, preporuka je da ga koristite i sa drugim anti age preparatima kao što su hijaluronska kiselina, vitamin C ili retinol kako biste osigurali najbolje rezultate, baš kao što to radi i Kejt Midlton.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas