Oglas
· · Komentari: 0

Takmičarka u Zvezdama Granda pevala KONSTRAKTINU pesmu, Ceca žiriju delila sapune (FOTO)

U stilu sinoćnjeg velikog finala Evrovizije i u Zvezdama Granda bilo je zanimljivo

1652618165_ceca.jpg
Foto: YouTube printscreen
Oglas

Duel dve takmičarke, izazvao je potpunu pometnju u studiju Zvezda Granda, kada je kandidatkinja Cece Ražnatović izvela numeru "In corpore sano", naše predstavnice na Evroviziji Konstrakte.

Pročitajte još: OTKRIVENO KAKO JE PUBLIKA GLASALA! Od 40 zemalja, 36 glasalo za Konstraktu! Pogledajte ko je sve bio uz Srbiju

U tom trenutku, naša folk zvezda, odlučila je da upriliči koreografiju, pa je svojim kolegama iz žirija podelila sapune.

- Evo Ceca je i meni dala sapun, izgleda da imam koronu ne osećam miris. Ali ako je ovo za umetnike da budu zdravi onda sam i ja umetnik - rekao je Saša, a onda je upitao i Milija da li je dobio sapun od Cece.

- Jesam, da operem kosu sa njim - dodao je poznati kompozitor. Obe kandidatkinje dobile su šest glasova. Tada je došlo do preglasavanja, gde je rezultat ponovo bio izjednačen.  S obzirom da je Saša morao da odluči, presudan je bio kvalitet sapuna.

- Moram prvo da vidim kakav je sapun. Kakav je? - pitao je Sale kolege iz takmičenja.

- Lep je i žut, miriše na med i mleko - odgovorila mu je Snežana Đurišić, a onda je sudija odlučio da obe kandidatkinje pusti u sedmi krug takmičenja.

Pročitajte još:  POBEDNICI EVROVIZIJE 2022: Ovo su takmičari koji su oduševili i žiri i publiku TOTALNO RAZLIČITIM nastupima (VIDEO)

- Mogao sam da pustim obe jer imamo i dovoljno mesta za baraž - obrazložio je Saša svoju odluku.

BONUS VIDEO:

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas