Oglas
· · Komentari: 0

"Tamo nema bakšiša": Saša Popović o zaradi tokom "Slatkog greha"

Saša Popović se prisetio početka karijere, spomenuo zaradu, ali i bakšiš

1699955894_4d356b892615495a662e00449617ee71d5443071.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Kreativni direktor Granda Saša Popović karijeru je počeo u bendu koji se proslavio kada je u njega došla Lepa Brena. Godine sa Slatkim grehom, brojni nastupi i "ništa bakšiš".

- Bili smo koncertni sastav, svirali smo isključivo po dvoranama, stadionima, arenama... tamo nema bakšiša, ali je bilo dovoljno para - rekao je Popović Kuriru na otvaranju jednog noćnog kluba.

Priznao je da nije uživao u noćnim provodima ni kada je bio mlađi.

- Što se mene tiče, kada je trebalo da izlazim u klubove, u to vreme sam sa Brenom i Slatkim grehom svirao skoro svako veče. Petkom i vikendom se uveče sviralo, tako da su svi dolazili tamo gde smo mi. Posle smo otvorili ZAM, pa Grand. Ceo dan radim, posvećen sam poslu, pa jedva čekam da dođem kući i legnem.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas