Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Tanja Savić napustila Srbiju: Evo kakvu je poruku poslala (FOTO)

Tanja Savić ponovo se oglasila na društvenoj mreži

1602077355_tanja_savic_29032019_0005.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Pevačica je danas otputovala za Cirih, ali je odlučila da sa svojim pratiocima podeli i kako se trenutno oseća povodom cele situacije u kojoj se našla.

Pročitajte još: Emina Jahović progovorila o novom dečku

Iako i dalje nema kontakt sa decom, Tanja je nasmejana i kaže da zbog čitave situacije ipak se trudi da ostane nasmejana:

- Živa, zdrava, prava i pored svega što mi se dešava nasmejana i srećna. Srećna jer sam u miru sa sobom. Konačno je prestala kontrola nad mojim životom. Ono sto me drži je to sto toliko želim da zagrlim svoje sinove i da im nadoknadim ljubav za koju drugi misle da mogu da nam je uskrate. Jeste da nas kilometri dele, ali ja toliko osećam njihovu bezgraničnu ljubav.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O da...evo me... Ziva, zdrava, prava i pored svega sto mi se desava nasmejana i srecna. Srecna jer sam u miru sa sobom. Konacno je prestala kontrola nad mojim zivotom. Ono sto me drzi je to sto toliko zelim da zagrlim svoje sinove i da im nadoknadim ljubav za koju drugi misle da mogu da nam je uskrate. Jeste da nas kilometri dele, ali ja toliko osecam njihovu bezgranicnu ljubav. Nikakve okolnosti ne mogu da poremete moj unutrasnji glas koji mi ipak govori da je sve u redu sa njima. Mi smo spojeni ljubavlju i kada smo miljama daleko. To je nevidljiva nit izmedju majke i deteta. A vidim da i dalje ima zla oko nas. I to me jako nervira.To zlo mora da se iskoreni. Da se pocisti. Da se pobedi. Ali kako? Tako sto cemo ignorisati zlo. Kao da ne postoji. A zlo to ne voli. Fokusirajmo se na nesto lepo da bi se zlo ugusilo a potom nestalo. Ja danas pravim plan "kako da pobedim zlo" 🙅‍♀️🤷‍♀️⚔. Sta vi danas radite? #tanjasavic #ljubav #sreca #radost #mysonsmylife

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on

- Nikakve okolnosti ne mogu da poremete moj unutrašnji glas koji mi ipak govori da je sve u redu sa njima. Mi smo spojeni ljubavlju i kada smo miljama daleko. To je nevidljiva nit izmedju majke i deteta. A vidim da i dalje ima zla oko nas. I to me jako nervira.To zlo mora da se iskoreni. Da se počisti. Da se pobedi. Ali kako? Tako što ćemo ignorisati zlo. Kao da ne postoji. A zlo to ne voli. Fokusirajmo se na nešto lepo da bi se zlo ugušilo, a potom nestalo. Ja danas pravim plan "kako da pobedim zlo. Šta vi danas radite?, napisala je Tanja.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas