· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Tanja Savić se slomila pred kamerama: U suzama poručila... "Čovek je psihopata" (FOTO)

Pevačica nije mogla da sakrije tugu zbog dece

1615392473_tanja-savic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Tanja Savić, već mesecima pokušava da vrati svoje sinove, nakon što joj je suprug Dušan Jovančević u aprilu prošle godine, bez njenog znanja odveo u Australiju.

Pročitajte još: O njima bruji svet: Korejci oduševili izvođenjem "Molitve", a sada su se na poseban način zahvalili Mariji Šerifović (FOTO)

Gostujući u jednoj emisiji pevačica se potpuno slomila, pa nije mogla da zadrži suze. S obzirom da su je preplavile emocije, Tanja je zamolila voditelja da izađe iz emisije kako bi se smirila.

Teško je jako.  Žena može mnogo da izdrži što se tiče emocija. Ko god da uzme majku deci, to je nešto najgore. Skoro godinu dana nisam videla decu  

- Jaka sam i mnogo gorih dana je bilo. Emotivna sam ovih dana, ali sam ok jer decu nosim u srcu i duši, oni su stalno sa mnom. Bilo je momenata kada mlađi sin nije želeo da priča sa mnom, jer je tata bio tu, ali eto sad priča i jako sam srećna - govorila je pevačica kroz suze.

- Oni imaju sudski nalog, da u 9 sati ujutru po našem vremenu, moramo da se čujemo. Nisam imala tu mogućnost da se dugo čujem sa decom, ali je sada sud dao nalog da jednostavno Dušan to mora da ispoštuje. Predala sam sve moguće papire i verujem da će sve biti u moju korist - dodala je Tanja i objasnila da ne može da sa njim napravi nikakav kompromis.

Foto: Youtube printscreen/TV Pink

- Ne možeš ti sa čovekom koji je psihopata. Ne dajem mu ja tu etiketu, nego normalan čovek to ne bi uradio nikome, pogotovu ne majci svoje dece. Tanja je dodala da je on u strahu odveo decu, jer se uplašio zbog pandemije, ali je on pobegao:

Pročitajte još: JEZIVO! Nina Badrić prijavila manijaka: Pogledajte šta joj je radio Ilija, vozač u PENZIJI!

- Flasifikao je moj potpis. Imao je i devojku koja je naš kućni prijatelj, a koja je u moje ime saglasnost pisala ručno. Ja imam uvid sada u sve, jer je suđenje onlajn. Ja ipak mislim da sve ima svoj razlog što se ovo dogodilo. Uvek sam bila nipodaštavana od strane partnera, mislim da će se mnoge žene pronaći u ovome. Stalno me je ubijao u pojam sa rečenicom da ja nemam svoje ja i imala sam veoma nisko samopouzdannje. Bog me čuva i znam da je od dragog Boga ova snaga - pričala je Tanja kroz suze u emisji "Amidži šou" i najavila da je za 12. mart zakazano suđenje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.