Oglas
· · Komentari: 0

"Ti si jedna divlja svinja": Devojka Lazara Ristovskog objavila snimak na kom se obraća glumcu (VIDEO)

Anica Lazić podelila zanimljiv snimak sa svojim pratiocima

1707552839_1705665270_00844b13ef167126bdbbcad948e5a8773893aa88.jpg
Foto: printscreen/ Instagram/ Anica Lazić
Oglas

Pažnju medija ne prestaje da privlači emotivna veza glumca Lazara Ristovskog i mlađane Anice Lazić. Razlika između njih je čak 39 godina i zbog toga često nailaze na osudu i kritiku okoline.

U medijima se pisalo da je Lazar svoju bivšu suprugu Danicu izbacio iz serije "Drim tim" i u njenom nastavku angažovao svoju devojku Anicu, a njih dvoje sada su prvi put podelili kadar i to u istoimenoj seriji.

Anica i Lazar stajali su usred šume, očigledno se prepirući, a onda mu je ona rekla:

- Ti si jedna divlja svinja i mesto ti je ovde u šumi, zato te ja sada ostavljam da brstiš travu i jedeš žirove - govorila je Anica u žaru uloge koju tumači. Naime, ona igra Bosiljku, a Ristovski Iku.

Ona je čak i na svom storiju podelila kadar iz serije uz zanimljivu rečenicu.

Foto: Printscreen/ Instagram - anicalazicofficial

- Kada bivšem kažem iskreno mišljenje - napisala je Anica uz emotikon kome od smeha idu suze na oči.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas