Oglas
· · Komentari: 0

"TO JE NJHOVA ODGOVORNOST": Ana Kokić otkrila kojih principa se drži kada je VASPITANJE dece u pitanju

Pevačica Ana Kokić progovorila o roditeljstvu

1693989029_Foto-Ataimages.rs-Ana-Kokic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Ana Kokić se ostarila u ulozi majke dva puta. On ima ćerkice Ninu i Teu sa našim poznatim vaterpolistom Nikolom Rađenom. 

Na svoje ćerke je veoma ponosna, a na pitanje da li se njena deca raduju školi i kakav odnos prema njoj imaju, pevačica je jasno odgovorila.

- Ja sam svoju školu završila. Tako da ja njima kažem da sam tu da pomognem koliko mogu, ali da je to njihova odgovornost. Tako da organizaciju kada se ustaje, uči i ostalo prepuštam njima - rekla je pevačica za Kurir TV.

Ana se prisetila i svojih školskih dana otkrila kog dela detinjstva se najradije seća.

- Ja sam išla u osnovnu školu i uporedo u muzičku školu. Osim toga sam i trenirala razne neke sportove i pronalazila se. Ali sam na kraju odustala od sporta i ostala na muzičkoj školi. Tako da su mi tokom školske godine dani od jutra do mraka bili prebukirani. Časovi u osnovnoj školi, muzičkoj školi, učenje, vežbanje. Tako da sam uvek čekala raspust da ne radim ništa i da sa drugaricama igramo lastiš - završava Ana za Kurir TV.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas