· · Komentari: 0

"To je tajna ljubavi koja traje": Jami objasnila zbog čega nikada ne želi da se uda

Pevačica Jami kaže da veruje u ljubav i da je zaljubljena, ali da nikada nije imala želju da taj odnos kruniše i brakom

1685892462_5c8dc108412b0611ed69e1f258f142584bccaf30.jpg
Foto: ATA images

Pevačica Jasna Milenković Jami priznaje da je muškarce stavljala na test kako bi otkrila da li je onaj pravi.

- Dešavale su se ljubavi i u kafani. Tako se ljubav potvrđivala. Mi smo stavljale muškarce na test u kafani, ako ga prođe, onda je on pravi.

Jami je odgovorila i na pitanje da li je nekada činila nešto loše zbog ljubavi.

- Nikada ništa nisam činila loše stvari zbog ljubavi. Ja sam osoba koja voli ljude nesebično. To je i smisao života. Ja bez ljubavi ne mogu da živim.

Pevačica je objasnila i da je zaljubljene, ali da ne živi sa svojim partnerom, niti da otkrije njegov identitet.

- Zbog toga i trajemo... Mnogo se volimo, nemao kad da se svađamo, zajedno smo kad želimo i nemamo nikakvih problema. To je tajna ljubavi koja traje. Ako si stalno nekome nad glavom, tada ljubav puca! On je uvek za mene dostupan - rekla je ona.

Folerka ne veruje u brak i zato se nikada nije udavala!

- Nikada u životu nisam stala na ''ludi kamen'' i neću ni u budućnosti. Ne verujem u papir. Verujem u ljubav, u odnos i u razumevanje. Nekako kad se desi taj papir, sve se upropasti. Danas je brak malo biznis, nisu više brakovi onakvi kakvi su nekad bili - zaključila je Jami.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.