Oglas
· · Komentari: 0

Tonči Huljić iskreno o odnosu njegove ćerke i Petra Graša: "Ta veza se završila brzim brakom i detetom, živimo pod pritiskom"

Muzičar krajne iskreno o vezi svoje ćerke i pevača o kojoj bruji region

1657707931_tonci_huljic_12102017_0005.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Hana Huljić, ćerka muzičara Tončija Huljića, i pevač Petar Grašo venčali su se u februaru ove godine. Odbrojavaju sitno do dolaska na svet njihovog prvog deteta. Ovaj par će kroz dve nedelje biti bogatiji za još jednog člana, devojčicu kojoj žele da daju ime Alba.

Tonči će uskoro postati deka, a kako tvrdi sa nestrpljenjem očekuje unuku, ali priznaje da mu ne odgovara medijska pompa:

- Eto ta veza koja je završila brzim brakom i detetom između Petra i moje ćerke, svakodnevno smo bombardovani, ali nismo pričali o tome, mi živimo normalno, pritisak je svaki dan čitati, nije izlazila napolje jer joj je bilo smešno da trče svi za njom - rekao je popularni muzičar za RTL Exkluziv.

Pročitajte još: Zaljubio se u nju na prvi pogled: Ovako je počela ljubav Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske

Smatra da njegov zet mnogo radi, ali i da je tu činjenicu iskoristio na kreativan način:

- Imam vrlo stabilnu suprugu koja će biti tu, Petar je bukvalno svakodnevno na nastupima tako da se malo ljutim jer nema potrebe toliko da radi, pa sam i tu situaciju odradio u ovom spotu, da igra pred salom radosti - bio je otvoren Huljić, pa nastavio:

- Ja sam čovek koji voli da se zeza i odnos mene i Graša je takav jer 26 godina se poznajemo, mi smo svi familija, imamo specifičan humor, objasnio je.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas