Oglas
· · Komentari: 0

"Treba da kreirate rutinu nege od koje ne odstupate": Dragana Kosjerina otkrila u čemu je TAJNA njenog uspeha

Voditeljka smatra da je istrajnost ključ svega

1668424662_Foto-Arhiva-novosti-V.-Danilov-Dragana-Kosjerina.jpg
Foto: Arhiva Novosti - V. Danilov
Oglas

Dragana Kosjerina je jedna od naših najlepših i najatraktivnijih voditeljki. Ona je publiku osvojila svojim talentom i šarmom. Voditeljka je neko ko vodi računa o svom izgledu i smatra da je istrajnost ključ svega. 

- Istrajnost je ključ. Treba da kreirate rutinu nege od koje ne odstupate, u suprotnom - rezultati će izostati. Takav odnos imam i prema nezi, i prema navikama u ishrani, kao i prema treninzima. Svi živimo brzo i lako napuštamo dobre navike, a vreme koje treba da posvetimo sebi ustupamo nekoj "neodložnoj" obavezi. To treba izbegavati - rekla je voditeljka za "Stil".

Što se tiče svojih kulirarskih sposobnosti, voditeljka kaže da je češće gost nego domaćica.

- Volim vreme koje provodim s porodicom. Biću iskrena, češće sam ja njima gost nego domaćica. Umem da kuvam, ali ne kuvam redovno. Verujem da će mi nove životne uloge doneti i takvu vrstu potrebe.

Pročitajte još: Kad hoće da zavodi: Seka Aleksić doživela peh na nastupu (VIDEO)

Dragana ne pati od kupovine skupih stvari, pa tako sebe više voli da počasti putovanjem nego skupom torbom.

- Nikad nisam žudela za skupim stvarima, više volim sebi da priuštim putovanje nego novu skupu torbu.

Voli da putuje sa svojim verenikom Bojanom Perduvom i koriste svaki trenutak da obilaze nove destinacije.

- Volimo da putujemo i koristimo svaku priliku da odaberemo neku novu destinaciju. Jesen uvek nosi gust raspored na televiziji, stoga pre novogodišnjih praznika nećemo imati vremena za pakovanje kofera. Ipak, unapred se radujem tom odmoru. Možda odaberemo Italiju, koju oboje volimo.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas