Oglas
· · Komentari: 0

Trpela je nasilje, boravila u Sigurnoj kući, a onda se povukla se iz javnosti: Evo kako danas izgleda Petrojka iz serije "SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA" (FOTO)

Ne viđamo je više u medijima

1657970519_petrojka.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Glumica Tijana Vučetić je ulogom Petrojke u seriji "Selo gori, a baba se češlja" privukla veliku pažnju širokog auditorijuma. Međutim, poslednjih godina gotovo da je i ne viđamo u medijima.

Pročitajte još: Danas je neprepoznatljiv zbog plastičnih operacija: Evo kako je KARAMELA izgledao u SREDNJOJ ŠKOLI (FOTO)

Tijana je pre nekoliko godina nažalost dospela u žižu javnosti kada je rekla da je preživela porodično nasilje, a učestvovala je i u rijalitiju "Farma".

- Nakon mog izlaska s Farme pokrenula sam zahtev za razvod braka. Nemam snage više da trpim fizičko i psihičko nasilje. Ako zbog nekog završite s malim detetom u Sigurnoj kući, taj svakako više nije vredan ni truda ni opraštanja. Sad je kraj, tri godine sam prolazila kroz pakao. Kad je pijan dolazio kući, tukao me je i maltretirao. Dobijala sam teške batine. Dok sam bila trudna, bio je izuzetno loš prema meni. I tad me je tukao, šutirao... Muka mi je kad pomislim na sve to. Iako su mi svi govorili da ga napustim kad je prvi put digao ruku na mene, nisam imala hrabrosti jer sam se plašila da mi ne naudi, a i mnogo sam ga volela - ispričala je Tijana svojevremeno.

Glumica je inače 2012. godine boravila s detetom u Sigurnoj kući i kako je rekla, to su joj bili najteži trenuci u životu.

Kako je rekla, uloga Petrojke ju je vinula u zvezde.

- Igrala sam u 15 epizoda od ukupno 100, koje su bile satkane od urnebesnih scena sa glumačkim velikanima, junacima serije Radošem Bajićem, Draganom Nikolićem, Milenom Dravić, Miloradom Mandićem Mandom, Lazarom Ristovskim, Olgom Odanović, Nenadom Okanovićem, Radom Đuričin, Milutinom Mimom Karadžićem, Nadom Blam, Milijom Vukovićem, Metom Jovanovskim, Suzanom Mančić, LJiljanom Stjepanović, Momirom Bradićem, Svetislavom Buletom Gončićem, Miroljubom Trošićem Đodom itd… Preko noći mi se dogodila vrtoglava popularnost, jer lik Petrojke je vrlo originalan i upečatljiv - rekla je Tijana koja se inače posvetila i pevanju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas