Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

TUŽNA I TEŠKA GODINA: Ove poznate ličnosti su nas napustile u 2020. (FOTO)

Ne ponovila se

1609347081_slika-umrlih.jpg
Foto: YouTube printscreen ilustracija
Oglas

Godina iza nas donela je mnogo tuge i bola. Iako u januaru 2020. ništa nije ukazivalo da će ova godina biti ovako teška, pored korona virusa, godina koja je na izmaku donela je mnogo tuge i bola.. Veliki broj naših poznatih ličnosti napustilo nas je u ovoj godini.

Pročitajte još: Pesma Borisa Novkovića "TAMARA" jedan je od najvećih hitova, a tekst krije veliku tajnu (VIDEO)

Kao bomba je 10 januara odjeknula vest, da je u 67. godini, preminula naša legendarna glumica Neda Arnerić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Arneric (@nedaarneric)

Pevačica Ljiljana Petrović, prva predstavnica Jugoslavije na Evroviziji 1961, preminula je u 81. godini, početkom februara.

Pročitajte još: Preminula Isidora Bjelica (FOTO)

Nedugo zatim, 25. februara preminuo je legendarni Miroljub Trošić. Legendarni Đoda iz serije "Selo gori, a baba se češlja", preminuo je u svojoj 72. godini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Agencija Perspektiva (@agencija.perspektiva)

Nakon Mice Trofrtaljke koja je preminula 8. marta,  10. marta napustio nas je glumac Desimir Stanojević, koji se proslavio ulogom Vukašina Golubovića u seriji "Srećni ljudi".

Branislav Mijatović Mija, poznati muzičar i jedan od osnivača grupe "Slatki greh", s kojim je nastupala Lepa Brena, preminuo je, 23. maja, posle duge i teške bolesti.

Dobrivoje Topalović preminuo je 16. juna, u 75. godini, nakon teške borbe sa opakom bolešću.

Pročitajte još: Preminuo Goran Paskaljević

Poznati estradni menadžer Bor Lalević preminuo je 11. jula, u 40. godini od korona virusa.

Nekadašnji vođa grupe Novi fosili Rajko Dujmić, umro je 4. avgusta u 65. godini, nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživeo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rajko Dujmic (@rajkodujmic)

Spisateljica Isidora Bjelica preminula je 5. avgusta u 53. godini, nakon duge i teške borbe sa rakom jajnika.

Slavni Reditelj Goran Paskaljević, preminuo je 25. septembra u 74. godini.

Borislav Bora Drljača nas je napustio 11. oktobra u 80. godini života, nakon borbe da opakom bolešću.


Iako smo mislili, da će se ovaj tragičan niz zaustaviti, početkom novembra odjeknula je vest, da je preminuo Mirko Babić, jedan od najomiljenijih likova iz serije "Selo gori, a baba se češlja". Čuveni Dragojlo umro je u 73. godini.

Pevač Krunoslav Kićo Slabinac preminuo je 13. novembra u 76. godini.

Naš proslavljeni glumac Ivan Bekjarev, izgubio je bitku sa korona virusom 16. novembra u 75. godini.

Pročitajte još: TUGA: Goranu Bregoviću preminula mlađa sestra

 

Legendarni Mustafa adarević, koga su svi obožavali u ulozi Izeta Fazlinovića, napustio nas je 22. novembra u 77. godini.

Velika tragedija, zadesila je i Amadeus bend, kada je od posledica korona virusa, preminuo bubnjar Bojan Zlatanović. Tokan je bitku izgubio 24. novembra u 45. godini života.

Pet dana nakon Tokanove smrti, od posledica korona virusa preminuo je basista "Riblje čorbe" Miša Aleksić u svojoj 68. godini.

Veliki šok usledio je 6. decembra, kada je kao bomba u medijima odjeknula vest, da je Džej Ramadanovski iznenada preminuo u 57. godini od srčanog udara.

Dan nakon Džejeve smrti, ponovo smo se suočili sa gubitkom velikog glumca. Tihomir Tika Arsić, izgubio je bitku sa rakom na glavi pankreasa i preminuo je u 64. godini, 7. decembra.

Borivoje Kandić, preminuo je takođe 7. decembra u 59. godini života.

Pročitajte još: Preminuo poznati kreator Pjer Karden :"Zašto bih radio samo za bogate. Želim da radim za ljude na ulici"

Za kraj ove tužne i teške godine, jedino što možemo da kažemo je, ne ponovila se!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas