Oglas
· · Komentari: 1

U braku sa Duškom Tošićem provela je 14 godina, a evo ko je bio PRVI dečko Jelene Karleuše (FOTO)

Na početku karijere, bila je ludo zaljubljena u sportistu

1657021888_karleusa-9.jpg
Photo: Printscreen/instagram/karleusastar
Oglas

Jelena Karleuša, danas je i zvanično izdala saopštenje u kome je otkrila da su ona i njen suprug Duško Tošić, odlučili nakon 14 godina braka, da se razvedu.

Pročitajte još: JELENA KARLEUŠA potvrdila SAOPŠTENJEM razvod od DUŠKA TOŠIĆA: Pevačica konačno progovorila o završetku braka (FOTO)

Popularna pevačica jako rano, zakoračila je na javnu muzičku scenu i snimila pesmu "Ogledalce" i tom prilikom otkrila da se sa samo 16 godina, ludo zaljubila u boksera Nemanju.

- Meni se prva ljubav desila kad sam imala 16 godina i evo traje sve do sada. To je moj sadašnji dečko. Inače, moj prvi dečko. Zove se Nemanja. On je sportista i velika mi je podrška u životu i u poslu - pričala je svojevremeno Jelena i dodala:

Pročitajte još: "Švaleraj neviđeni": Ovako je DIVNA Karleuša govorila o Dušku Tošiću (VIDEO)

- Ja se nadam da ćemo dugo godina biti zajedno, kao što smo već nekoliko godina. On je čovek koji meni puno pomaže i daje mi satisfakciju da nastavljam da se bavim ovim čime se bavim. Puno ga volim. Nadam se da ću se udati za njega i roditi mu petoro dece - zaključila je tada Jelena.

BONUS VIDEO:

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas