Oglas
· · Komentari: 0
pevač

"U jednom periodu života sam bio teško bolestan": Dino Merlin o borbi sa DEPRESIJOM

Depresija je sve češći problem današnjice

1698996800_dino_merlin_24102015_0019.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Čuveni pevač Dino Merlin prolazio je svojevremeno kroz težak period, kad je razmišljao da batali muziku.

Dino Merlin se tada borio sa depresijom, koja je i danas veliki problem mnogih širom sveta.

- U jednom periodu svog života bio sam teško bolestan. Imao sam jednu tešku depresiju. To ne bih poželeo nikome. To se manifestovalo tako da sam bio nizašta - kazao je bio pevač na "HRT"-u.

- Apsolutno me ništa nije interesovalo, meni je bilo isto i život i smrt. Jednostavno sam samo bio biljka. To je bio period kada sam hteo da napustim muziku i svašta je meni tada padalo na pamet, ali eto, nekim čudom sam se izvukao - ispričao je Merlin tom prilikom.

- Odlučio sam nastaviti i 2000. godine snimio sam album "Sredinom", na koji sam jako ponosan - dodao je muzičar.

Pevač je u jednom od intervjua ispričao tajnu svog uspeha, kao i na šta je najviše ponosan.

- Potpuna posvećenost poslu kojim se baviš, iskrenost i hrabrost da ekperimentišeš su za mene ključni. Da si uvek u mogućnosti da i sam sebe iznenadiš. Nećeš napraviti dobru stvar nikada ako se učauriš, ako ne izađeš iz sopstvene zone komfora. Jako sam ponosan na svoju decu koja su sama izabrala put i iškolovala se. Znam šta su važne, a šta nevažne stvari u životu. Trudio sam se uvek da se dopadnem mnogima, a da se ne dopadam svima. Gledam uvek i da budem solidaran sa ljudima, poprilično sam narodski čovek i želim da doprinesem. Ako mogu ikako da pomognem nekome, tu sam - rekao je tada Dino Merlin.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas